Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική: Πώς την καταντήσανε έτσι, ρε γαμώτο…

Εθνική: Πώς την καταντήσανε έτσι, ρε γαμώτο…

Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να μην πάρει το παιχνίδι γρήγορο ρυθμό και μας αιφνιδιάσουν οι αντίπαλοι. Οι ακραίοι μπακ καθηλωμένοι στην άμυνα και η μπάλα να παίζεται παράλληλα και φυσικά προς τα πίσω. Ετσι πας για να μην χάσεις και όχι για να νικήσεις. Και συνήθως χάνεις…

Σου προκαλούσε θλίψη βλέποντάς τη. Μια νερόβραστη ομάδα που έπαιρνε την μπάλα και δεν είχε ιδέα τι θα την κάνει. Ενενήντα λεπτά κι ούτε μια καθαρή φάση για γκολ. Ενενήντα λεπτά κι ούτε μια ατομική ενέργεια από τους επιθετικούς της ομάδας.

Δυο άστοχες σέντρες από τον Σταφυλίδη και δυο σέντρες από τον Τοροσίδη, στις δυο φορές που βγήκε μπροστά! Κάπως έτσι κύλησε το ανιαρό ενενηντάλεπτο. Δεν ξέρω μήπως θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί και οι Φινλαδοί δεν έκαναν πολλά περισσότερα. Τι πιο πιθανό μάλιστα είναι ότι δεν θα έπαιρναν τη νίκη αν δεν έκανε ένα άτσαλο και αχρείαστο μαρκάρισμα ο Κουρμπέλης στον Καμαρά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024