Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μουτσινάς: Οι εκπλήξεις που δέχτηκε για τα γενέθλιά του

Νίκος Μουτσινάς: Οι εκπλήξεις που δέχτηκε για τα γενέθλιά του

Ο παρουσιαστής γιορτάζει τα γενέθλιά του και έγινε αποδέκτης πολλών τουρτών.

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός δεν σταμάτησε να δέχεται σήμερα εκπλήξεις για τα γενέθλιά του.

Οι εκπλήξεις άρχισαν από το βράδυ της Πέμπτης: κατά την περιοδεία της παράστασης «Βερβερίτσα» οι φίλοι και συνάδελφοί του τού ετοίμασαν μια μεγάλη έκπληξη με τούρτα επί σκηνής, γεγονός που εξέπληξε τον Νίκο Μουτσινά, αφού δεν σταμάτησε να γελάει και να κοιτά απορημένος. Κοινό και ηθοποιοί τραγούδησαν όλοι μαζί το «Να ζήσεις Νίκο».

Βέβαια, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς υπήρξαν και άλλοι φίλοι του που θέλησαν να του κάνουν πάρτι έκπληξη, με μία ακόμα τούρτα-υπερπαραγωγή. Τα κεράκια πάνω της «μαρτυρούσαν» την ηλικία του παρουσιαστή, ο οποίος έκλεισε… τα 22.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά

Συνολικά, ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές τούρτες.

Συγκινημένος, δημοσίευσε τρεις από αυτές στο Instagram, ενώ συνόδευσε τις φωτογραφίες του με ένα ιδιαίτερο αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

View this post on Instagram

Εγώ τα γενέθλια μου δεν τα γιορτάζω και δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Αυτά ηταν τα λόγια μου τόσα χρόνια και φέτος αποφάσισε για μένα η ψυχή μου! Τα λάτρεψα τα φετινά μου γενέθλια και οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη! Γέλασα με την καρδιά μου,διασκέδασα σαν να ημουν πενταήμερη και έσβησα παρα πολλές τούρτες! Δεν είναι τίποτα αυτονόητο και τίποτα δεδομένο. Νιώθω ευγνωμοσύνη για ολα τα όμορφα που ζω και ανυπομονώ για αυτά που έρχονται. Οι ευχές σας είναι ένα σύμπαν αγάπης και σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Του χρόνου που θα κλείσω τα 23 μου υπόσχομαι να είμαι πιο ήσυχος! 😂😂 #birthday #happy

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on

«Εγώ τα γενέθλια μου δεν τα γιορτάζω και δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Αυτά ηταν τα λόγια μου τόσα χρόνια και φέτος αποφάσισε για μένα η ψυχή μου! Τα λάτρεψα τα φετινά μου γενέθλια και οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη! Γέλασα με την καρδιά μου,διασκέδασα σαν να ημουν πενταήμερη και έσβησα παρα πολλές τούρτες! Δεν είναι τίποτα αυτονόητο και τίποτα δεδομένο. Νιώθω ευγνωμοσύνη για ολα τα όμορφα που ζω και ανυπομονώ για αυτά που έρχονται. Οι ευχές σας είναι ένα σύμπαν αγάπης και σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Του χρόνου που θα κλείσω τα 23 μου υπόσχομαι να είμαι πιο ήσυχος!» έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024