Σοβαρά προβλήματα σε σχολεία της Αττικής μετά τον σεισμό
Μετά τον πρόσφατο σεισμό στην Αττική ήρθε ξανά στην επιφάνεια, με οξυμένο τρόπο, το πρόβλημα της αντισεισμικής θωράκισης.
Μετά τον πρόσφατο σεισμό στην Αττική ήρθε ξανά στην επιφάνεια, με οξυμένο τρόπο, το πρόβλημα της αντισεισμικής θωράκισης. Σχολεία χαρακτηρίστηκαν ως ακατάλληλα, άλλα υπέστησαν υλικές ζημίες και χρήζουν επισκευών.
Όπως καταγγέλλουν αρμόδιοι φορείς, ουσιαστικά μέτρα δεν έχουν ληφθεί ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με ασφάλεια για μαθητές – εκπαιδευτικούς, ενώ παραμένει μεγάλος ο αριθμός των σχολικών κτιρίων που δεν έχουν ελεγχθεί στοιχειωδώς για τυχόν φθορές.
Μιλώντας στην εκπομπή One Report ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Πετρούπολης, Θανάσης Σκαλιστήρας, και ο εκπρόσωπος Τύπου Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής, Βαγγέλης Φιλέρης, περιγράφουν τη δραματική κατάσταση που επικρατεί σε πολλά σχολεία, κρούοντας των κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενα ατυχήματα.
Πηγή: onetv.gr
- Παράνομο υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών εξακολουθεί να κυκλοφορεί στο X
- Ο Ματέους Φερνάντες στην Τότεναμ με ποσό-ρεκόρ
- Η γη της ελιάς: Δυνατές συγκινήσεις και ανατροπές
- Μόνο δικηγόροι ενταγμένοι σε ειδικό μητρώο θα καθοδηγούν νομικά αιτούντες άσυλο – Τι προβλέπει η νέα ΚΥΑ
- Δαμασκός: Τουλάχιστον 5 οι νεκροί και 16 οι τραυματίες από τη βομβιστική επίθεση σε καφετέρια [βίντεο]
- Φορτηγό συγκρούστηκε με μηχανή στον Ταύρο – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός του δικύκλου



