Ο Ράφα Ναδάλ νίκησε με 3-0 σετ τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και θα παίξει στον 33ο ημιτελικό του με τον Μπερετίνι για την πρόκριση στον τελικό ενός ακόμα γκραν σλαμ.
Ο Ισπανός τενίστας κέρδισε στον προημιτελικό με 6-4, 7-5, 6-2 τον Αργεντινό, που στάθηκε εξαιρετικά στο ματς, αλλά δεν κατάφερε να πάρει σετ και να βάλει δύσκολα στον θρύλο του τένις.
Ο αγώνας είχε διάρκεια 2.46′. Ο Ναδάλ είχε 35-26 winners, 5-4 άσους, 39-37 αβίαστα λάθη και 1-3 διπλά. Τα μπρέικ πόιντ ήταν 7/13 για τον Ράφα και 4/10 για τον Ντιέγκο ενώ ο νικητής πήρε 100 πόντους και ο ηττημένος 83.
Επόμενος αντίπαλος για τον Ναδάλ στον ημιτελικό της Παρασκευής θα είναι ο νεαρός Ιταλός Ματέο Μπερετίνι ενώ θυμίζουμε ότι στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν ο Μεντβέντεφ με τον Ντιμιτρόφ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.