Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Non stop η Ιταλία, 1-3 στην Αρμενία και 5 στα 5 στον όμιλο μας

Non stop η Ιταλία, 1-3 στην Αρμενία και 5 στα 5 στον όμιλο μας

Η Αρμενία προηγήθηκε και έδειξε ανταγωνιστική κόντρα στην Ιταλία, όμως η Σκουάντρα Ατζούρα έκανε την ανατροπή (3-1) διατηρώντας το απόλυτο στον όμιλο της Ελλάδας. Αποβλήθηκε ο Καραπετιάν

Μια ανταγωνιστική Αρμενία, έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι που εν τέλει κατάφερε να επιβληθεί (3-1) και να κάνει το 5/5 στον όμιλο της Εθνικής μας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ενθουσιασμό και μάλλον έπιασαν στον ύπνο τους Ιταλούς, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 11ο λεπτό. Ο Καραπετιάν με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 1-0 τελειώνοντας υπέροχα την κόντρα της ομάδας του.

Στο 28′ ο Εμερσον έκανε τη σέντρα και ο Μπελότι ισοφάρισε σε 1-1 για την Σκουάντρα Ατζούρα. Στο επόμενο λεπτό ο Μπερναρντέσκι σημάδεψε δοκάρι και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο σκόρερ της Αρμενίας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη αλλάζοντας άρδην τις ισορροπίες.

Παρότι με αριθμητικό μειονέκτημα η Αρμενία στεκόταν πολύ καλά, μέχρι που ήρθε το 77ο λεπτό,  όταν μετά από σέντρα του Μπονούτσι, ο Πελεγκρίνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 της Ιταλίας.

Στο 80′ ο Μπελότι  σούταρε σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων με την μπάλα να βρίσκει και στην πλάτη του τερματοφύλακα Aϊραπετιάν, για το τελικό 3-1.

Αυτή ήταν η 5η νίκη της Ιταλίας σε ισάριθμα ματς για τα προκριματικά του Euro 2020.

Αρμενία (Αρμέν Γκιουλμπουνταγκιάντς): Aϊραπετιάν, Χαμπαρντζουμιάν, Χαρογιάν, Καλισίρ, Χοβνανισιάν, Γκριγκοριάν (57′ Χοβσεπιάν), Μχρτσιάν, Μπαρσεγκιάν (57′ Ανταμιάν), Μχιταριάν, Γκαζαριάν (82′ Μπαμπαγιάν), Καραπετιάν.

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντομαρούμα, Φλορέντσι, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Εμερσον, Μπαρέλα (69′ Σένσι), Ζορζίνιο, Βεράτι, Κιέζα (61′ Πελεγκρίνι), Μπερναρντέσκι (83′ Λαζάνια), Μπελότι.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024