
Έχουν πωληθεί 60.000 εισιτήρια 16 μέρες πριν από το Μίλαν – Ίντερ
Το derby della madonnina μπορεί να έχει προγραμματιστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου, αλλά ήδη έχουν διατεθεί 60.000 εισιτήρια
«Τρέλα» για ένα εισιτήριο στο Μίλαν – Ίντερ!
Παρά το γεγονός ότι το Derby della Madonnina θα διεξαχθεί σε 16 μέρες από τώρα, δηλαδή στις 21 Σεπτεμβρίου, ήδη έχουν διατεθεί 60.000 εισιτήρια και φυσικά όπως είναι αναμενόμενο το ματς θα είναι sold out.
Η έκπληξη δεν έγκειται στο γεγονός ότι θα είναι sold out το «Σαν Σίρο», αλλά στο ότι τόσες μέρες πριν έχουν «φύγει» όλα αυτά τα εισιτήρια.
Την 4η αγωνιστική της Serie A λοιπόν θα λάβει χώρα στο Μιλάνο το 224ο Derby della Madonnina, με τη Μίλαν να ελπίζει πως θα ξεπεράσει το ρεκόρ εισπράξεων της τάξεως των 5,7 εκατ. ευρώ από το ντέρμπι της 17ης Μαρτίου.
Όσον αφορά την παράδοση στους αγώνες των δύο ομάδων, η Ίντερ έχει ένα ισχνό προβάδισμα, έχοντας 80 νίκες έναντι 76 της Μίλαν, ενώ 67 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα τέρματα είναι 303-299 υπέρ της Ίντερ.
- Χιλή: Μαθητές διαδηλώνουν εναντίον των δημοσιονομικών περικοπών του ακροδεξιού προέδρου
- Τουρκία: Γίνονται μελέτες για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου προς το ψευδοκράτος
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
