Η Εθνική είναι στους «16», παίζει το Σάββατο τον… τελικό των τελικών κόντρα στις ΗΠΑ. Δεν πείθει, αλλά πλέον μιλάμε για καινούριο τουρνουά, όπου πρέπει να δείξουμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο
Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ξεχάσουμε και το… political correct και τις… ισορροπίες και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: Η Εθνική κόντρα στη Νέα Ζηλανδία ήταν χειρότερη από ότι απέναντι στη Βραζιλία, μόνο που ο αντίπαλος ήταν πιο εύκολος κι έτσι έφτασε στη νίκη, δίχως να σκοτώσει το θηρίο, αλλά και δίχως να πείσει ότι άλλαξε τσιπάκι.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»