Δύο φωτιές που εκδηλώθηκαν σε Μαρκόπουλο και Ασπρόπυργο απασχολούν την πυροσβεστική στην Αττική χωρίς ωστόσο να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στο κέντρο επιχειρήσεων.
Δύο φωτιές που εκδηλώθηκαν σε Μαρκόπουλο και Ασπρόπυργο απασχολούν την πυροσβεστική στην Αττική χωρίς ωστόσο να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στο κέντρο επιχειρήσεων.
Τα δύο νέα μέτωπα εκδηλώθηκαν λίγο μετά την φωτιά στην Μάνδρα κοντά στα διόδια Ελευσίνας που κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και λίγο πριν τις 17.30 τέθηκε υπό έλεγχο.
Η φωτιά στο Μαρκόπουλο εκδηλώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστη κοντά σε μια μάνδρα αυτοκινήτων. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, είναι θέμα χρόνου να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Στον Ασπρόπυργο η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο με ξερά χόρτα και απορρίμματα περίπου στις 17.30 στην περιοχή Νέα Ζωή. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.