Ομάρ : «Η εκκίνηση της σεζόν με τον Ολυμπιακό ήταν εξαιρετική»
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε στο καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι της Νορβηγίας με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2020
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Νορβηγίας για τα προκριματικά του Euro 2020 με αντίπαλο τη Μάλτα.
Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των Σκανδιναβών στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα, όπου μίλησε και για την είσοδο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελαμπντελαουί:
«Σεβόμαστε την ομάδα της Μάλτας, που είναι πολύ συμπαγής και αμύνεται πολύ καλά. Ωστόσο, θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για πρόκριση στην τελική φάση.
Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν πολύ καλό για μας αφού καταφέραμε να περάσουμε από τα προκριματικά στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.