Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Σαββίδης : Ανάρτηση στήριξης σε Φερέιρα

Γιώργος Σαββίδης : Ανάρτηση στήριξης σε Φερέιρα

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ, Γιώργος Σαββίδης, με ανάρτησή του στα social media, εξέφρασε τη στήριξή του στον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Ο αποκλεισμός από την Σλόβαν Μπρατισλάβας έφερε γκρίνια στο εσωτερικό της ομάδας, ωστόσο, η διοίκηση του Δικεφάλου στηρίζει απόλυτα τον Αμπέλ Φερέιρα.

Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα που ανάρτησε το απόγευμα της Τετάρτης 4/9 ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ, Γιώργος Σαββίδης.

«Κάθε φορά που αναρωτιέσαι για τον σωστό δρόμο, να παίρνεις τον πιο ανηφορικό. Μόνο η αναφορά οδηγεί στην κορυφή», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έκανε ταγκ τον λογαριασμό του Πορτογάλου τεχνικού, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στον προπονητή του Δικεφάλου.

Η οικογένεια Σαββίδη δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αμπέλ Φερέιρα, περιμένοντας από τον Ιβηρα προπονητή να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και να τη βοηθήσει να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα, που είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδας.

Δείτε την ανάρτησή του:

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024