Μάτι: Η συγκινητική ιστορία της γυναίκας που κρατούσε αγκαλιά το σκυλάκι μέσα στη θάλασσα
Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις τραγικές εικόνες με τους ανθρώπους να πέφτουν απεγνωσμένα στη θάλασσα για να σωθούν
Πέρασε ένας χρόνος από την τραγωδία στο Μάτι ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις τραγικές εικόνες με τους ανθρώπους να αγωνιούν για να σωθούν.
Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις τραγικές εικόνες με τους ανθρώπους να πέφτουν απεγνωσμένα στη θάλασσα για να σωθούν.
Μία από αυτές τις φωτογραφίες, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, έδειχνε μια γυναίκα που είχε μπει στη θάλασσα για να σωθεί από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ενώ κρατούσε στην αγκαλιά της ένα σκυλάκι τη στιγμή που τους «έπνιγαν» οι καπνοί.
Τα κατάφεραν και οι δύο, γεγονός που σκορπίζει ελπίδα και αισιοδοξία.
Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, ο χρήστης στο Facebook, η γυναίκα της φωτογραφίας, της οποίος εξαίρει το μεγαλείο ψυχής, είχε υιοθετήσει το σκυλάκι που έχει μόνο τρία πόδια. Και οι δυο τους τα κατάφεραν και τώρα, μετά την περιπέτεια που έζησαν είναι καλά.
Η ανάρτηση για τη γυναίκα με το σκυλάκι στο Μάτι
«Η κυρία στην φωτογραφία, είναι η κυρία Κατερίνα Σγούρα. Έζησε όλον τον εφιάλτη στο Μάτι, πέρσι τέτοιες μέρες. Τα τελευταία χρόνια είχε υιοθετήσει ένα σκυλάκι το οποίο είχε μόνο 3 πόδια.
Στη διάρκεια της περσινής τραγωδίας, το κρατούσε στην αγκαλιά της μέσα στην θάλασσα – φωτό 1 – όπου είχε καταφύγει μαζί του για να γλυτώσει. Η επόμενη φωτογραφία, είναι φετινή: οι δυο τους, τα κατάφεραν. Η αγάπη: η αγάπη που μπορεί να σώσει, με όλους τους τρόπους. Που μπορεί να σώσει πολλές φορές, με πολλές μορφές. Που σώνει εκείνον που την δέχεται, μα και εκείνον που την προσφέρει. Που όσο και αν προσφέρει, δεν μένει με λιγότερη. Μόνο η αγάπη: πιστεύω. Ομνύω. Υποκλίνομαι. Και χάρισμά σας, όλοι οι θεοί κ όλες οι θρησκείες, όλοι οι Άγιοι κ όλοι οι παράδεισοι. Η αγάπη, αρκεί», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.
- Ισαίος: Η γέφυρα μεταξύ Λυσία και Δημοσθένη
- Κάτω Αχαΐα: Πυροβόλησαν στο κεφάλι νεαρό με αεροβόλο όπλο
- Σαμ Νιλ: Πέθανε ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Jurassic Park»
- Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Πουλακίδα
- Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Προβλήματα και στην Αττική Οδό
- Ανάλυση δεδομένων: Η ζέστη σκοτώνει κατά μέσο όρο ένα άτομο το λεπτό σε όλο τον κόσμο
- Ο Κρίστοφερ Νόλαν εκθειάζει τα «Obsession» και «Backrooms»
- Η Αργεντινή θα φορέσει στον ημιτελικό τη φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986 (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442