Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου, αυτό πρέπει να σκέφτηκε η Φαίη Σκορδά στην πρόσφατη τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.
Πριν μερικές ημέρες ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης διοργάνωσε ένα πάρτι για τα γενέθλια του, καλώντας φίλους και συνεργάτες. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους στο πάρτι του διευθυντή του HELLO και στενό συνεργάτη της Φαίης Σκορδά ήταν πολλές κυρίες από την ελληνική σόουμπιζ.
Χτες το βράδυ λοιπόν, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την βραδιά του Άρη, με την παρουσιάστρια να ποζάρει στην αγκαλιά του χωρίς make up και φίλτρα, όπως έγραψε η ίδια, παρά μόνο φορώντας ένα κατακόκκινο κραγιόν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας