Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Μελιόπουλος

Θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Μελιόπουλος

Σκέψεις να κόψει κάθε επαφή με το ποδόσφαιρο κάνει ο Δημήτρης Μελιόπουλος, που φαίνεται πως θέλει να αφοσιωθεί στις σπουδές του

Το καλοκαίρι υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και με ρήτρα 5 εκατομμυρίων ευρώ μάλιστα, κάνοντας όνειρα για την καριέρα που φαινόταν να ανοίγεται μπροστά του. Λίγο καιρό μετά όμως ο Δημήτρης Μελιόπουλος σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει τελείως το ποδόσφαιρο!

Ο 19χρονος χαφ «κόπηκε» πολύ γρήγορα από την προετοιμασία του «δικεφάλου» χωρίς ουσιαστικά να του δώσει κάποια ευκαιρία ο Αμπέλ Φερέιρα και ξεκίνησε προπονήσεις με την Κ19 υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία. Το τελευταίο διάστημα όμως φαίνεται πως έχει σταματήσει να προπονείται τελείως καθώς πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Η απογοήτευσή του είναι μεγάλη και δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει απόφαση αν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να τον μεταπείσουν ή έστω να τον κάνουν να το ξανασκεφτεί.

Ο ίδιος έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με τις σπουδές του και να αφοσιωθεί εκεί αλλάζοντας εντελώς ρώτα στη ζωή του, κάτι που σπάνια βλέπουμε στον χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία. Ακόμη τίποτα δεν είναι οριστικό βέβαια ωστόσο τα δεδομένα είναι αυτά μέχρι αυτή τη στιγμή για τον νεαρό άσο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024