Γιουβέντους : Αυτούς άφησε εκτός λίστας Champions League
Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποφάσισε να αφήσει εκτός της λίστας του Champions League τους Μάριο Μάντζουκιτς και Εμρέ Τσαν, λόγω του γεγονότος ότι η Γιουβέντους είναι υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις
Ο Μαουρίτσιο Σάρι επέλεξε να αφήσει εκτός από τη λίστα του Champions League τους Μάριο Μάντζουκιτς και Εμρέ Τσαν, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές πολύ απλά… δεν χωρούσαν.
Αυτές οι επιλογές του Ιταλού τεχνικού η αλήθεια είναι πως δημιούργησαν έκπληξη σε πολλούς, αλλά δεν γινόταν αλλιώς καθώς το ρόστερ της Γιουβέντους είναι υπερπλήρες και γεμάτο σε όλες τις θέσεις και με πολύ καλούς παίκτες.
Εκτός είναι επίσης και ο τραυματίας Τζιόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Βέκια Σινιόρα» για αρκετούς μήνες.
Δείτε τη λίστα με τους παίκτες που κάλεσε ο Σάρι για τους αγώνες της Γιουβέντους στο Champions League:
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι