Απίστευτα και όμως… εξυγιαντικά. Η ΟΥΕΦΑ επέβαλε πρόστιμο 63.500 ευρώ στην ΕΠΟ γιατί στο ματς της Εθνικής μας με την Ιταλία μεταξύ άλλων έγινε καθυστερημένη έναρξη του αγώνα! Ούτε τα βασικά από τους «ειδικούς» και χρυσοπληρωμένους Δέδες και Φούσεκ
Στην Ελλάδα της… εξυγίανσης δεν έχει πάτο το βαρέλι. Πάντα μπορεί να πάει και πιο κάτω. Εκεί που λες πως, εντάξει το τερμάτισαν οι άνθρωποι, πόσο πιο χαμηλά θα πάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο, έρχεται μια είδηση να σου αποδείξει πως έχουν… ταλέντο στην ξεφτίλα!
Όπως αυτή που έγινε γνωστή πριν λίγο. Η ΟΥΕΦΑ όπως ανακοινώθηκε σχετικά επέβαλε πρόστιμο στην ΕΠΟ 63.500 ευρώ για το ματς της Εθνικής μας ομάδας με την Ιταλία. Ματς που έγινε τον Ιούνιο στο ΟΑΚΑ.
Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία ισοπέδωσε με 11-0 τον ΠΟ Αγίου Θωμά στο Δημοτικό γήπεδο «Στ. Μελισσουργός» στο Ρέντη, για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Ο Μλαντένοβιτς χάρισε δύο γκολ στην ΑΕΛ και δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής από το θεσσαλικό κάμπο. Μοιραίος ο Τετέ με την ευκαιρία του 88', τα γκολ οι Πέρες, Πασάς, Καλάμπρια, Μπακασέτας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της Volley League γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.