«Δεν έβλεπα στα 5 μέτρα» λέει ο οδηγός της νταλίκας που «δίπλωσε» στο Δαφνί
Εξηγήσεις για το τροχαίο ατύχημα, κατά το οποίο τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι και το οποίο ευθύνεται για ουρές χιλιομέτρων, έδωσε ο οδηγός της νταλίκας που ανετράπη το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθηνών - Κορίνου, στο ρεύμα προς Κόρινθο
Εξηγήσεις για το τροχαίο ατύχημα, κατά το οποίο τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι και το οποίο ευθύνεται για ουρές χιλιομέτρων, έδωσε ο οδηγός της νταλίκας που ανετράπη το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθηνών – Κορίνου, στο ρεύμα προς Κόρινθο.
«Το ταξί το είδα όταν κατέβηκα από το όχημα, δεν ξέρω από πού ήρθε και πως βρέθηκε εκεί», τονίζει ο οδηγός που περιέγραψε στον Alpha πώς έγινε το ατύχημα στο Δαφνί.

«Σε εκείνο το σημείο είναι η ώρα τέτοια που σε στραβώνει ο ήλιος, δεν έβλεπα ούτε στα πέντε μέτρα. Ξαφνικά βλέπω ότι μπροστά μου στη λωρίδα είναι σταματημένο ένα αυτοκίνητο με αλάρμ το οποίο είχε εμπλακεί απ’ ότι έμαθα σε άλλο ατύχημα. Έκανα ελιγμό στα αριστερά η ρεμούλκα με έσπρωξε στα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα εγώ με το αυτοκίνητό και το μπροστινό μέρος της ρεμούλκας πέρασα στο αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο γιατί θα περνούσε από κάτω», δήλωσε ο οδηγός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό» δήλωσε.

Ο οδηγός φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε διερχόμενο ταξί και στη συνέχεια να περάσει πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα, να βγει στο ρεύμα προς Αθήνα και να «διπλώσει».
Το τροχαίο ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα τα οποία, ευτυχώς, βρίσκονται εκτός κινδύνου.
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442