Ανατροπή νταλίκας στο Δαφνί – Τουλάχιστον δύο τραυματίες
Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθηνών στο Δαφνί με συνέπεια να έχει κλείσει το ρεύμα εξόδου για Κόρινθο ενώ στο αντίθετο ρεύμα η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την δεξιά λωρίδα. Πληροφορίες για τρεις τραυματίες.
Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στη λεωφόρο Αθηνών στο Δαφνί με συνέπεια να έχει κλείσει το ρεύμα εξόδου για Κόρινθο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το βαρύ όχημα κινούμενο στο ρεύμα προς Κόρινθο συγκρούστηκε με ΙΧ
Το ρυμουλκούμενο ανατράπηκε ενώ το φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με συνέπεια η κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
Από το τροχαίο τουλάχιστον δύο άτομα τραυματίστηκαν ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για τρίτο τραυματία που διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Λόγω του τροχαίου παρατηρούνται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Δαφνιού.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και 2 οχήματα της Πυροσβεστικής.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).