Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ψώνια» από Premier League για τη Γαλατασαράι

«Ψώνια» από Premier League για τη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι μετά την «βόμβα» με τον Φαλκάο, ανακοίνωσε δύο ακόμα δυνατές προσθήκες, με τους Φλορίν Αντόνε και Μάριο Λεμινά από την Premier League

Η Γαλατασαράι είναι αποφασισμένη να πετύχει κάτι καλό τη φετινή σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο κινείται ιδιαίτερα δυναμικά τις τελευταίες ώρες στο μεταγραφικό παζάρι.

Μετά την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο, οι ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας ανακοίνωσαν δύο παίκτες με μακρά θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ, τους Αντόνε και Μάριο Λεμινά.

Η «Τσιμ Μπομ» απέκτησε τον Ρουμάνο Φλόριν Αντόνε από την Μπράιτον με τη μορφή δανεισμού, ενώ το ίδιο έκαναν και με τον Γκαμπονέζο μέσο της Σαουθάμπτον. O 26χρονος πρώην μέσος της Γιουβέντους αγωνιζόταν στη Σαουθάμπτον από το 2017, έχοντας πραγματοποιήσει 46 συμμετοχές έκτοτε στο αγγλικό πρωτάθλημα. Από την πλευρά του αγωνιζόταν στη Μπράιτον από το περσινό καλοκαίρι, αλλά τη φετινή σεζόν δεν βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας Γκράχαμ Πότερ.

Η Γαλατά εκτός από τα τρία τελευταία αποκτήματα έκανε δικούς της το φετινό καλοκαίρι, τους Ράιαν Μπάμπελ, Στίβεν Ν’ Ζονζί, Μικαέλ Σερί, Εμρέ Μορ, Τζίμι Ντουρμάζ και Κριστιάν Λουϊνταμά.

Η ανάρτηση της Γαλατασαράι

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024