Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίκι Ρουρκ: Η τηλεοπτική εμφάνισή του που σόκαρε το κοινό

Μίκι Ρουρκ: Η τηλεοπτική εμφάνισή του που σόκαρε το κοινό

Ένα άλλο... πρόσωπο έχει σήμερα ο χολιγουντιανός σταρ Μίκι Ρουρκ, το οποίο σόκαρε το κοινό

Σοκαρισμένοι έμειναν αρκετοί τηλεθεατές με την παραμορφωμένη εμφάνιση του Μίκι Ρουρκ, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Good Morning Britain και, όπως ήταν φυσικό, το Twitter πήρε φωτιά.

Ο 66χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της βρετανικής εκπομπής, όπου μίλησε στους οικοδεσπότες Σουζάνα Ράιντ και Πιρς Μόργκαν, έχοντας στην αγκαλιά του ένα από τα σκυλιά του. Το μαύρο πουκάμισο που φορούσε ήταν ανοιχτό μέχρι την κοιλιά, αποκαλύπτοντας τα πολλά τατουάζ στο σώμα του.

Εκείνο όμως που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το πρόσωπο του Μίκι Ρουρκ, που έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις, κάτι που παρατήρησαν αμέσως οι τηλεθεατές, οι οποίοι και άρχισαν να κατακλύζουν το Twitter με αρνητικά σχόλια καθώς δυσκολεύονταν να τον αναγνωρίσουν.

Χαρακτηριστικά ήταν κάποια σχόλια όπως: «Ποιος είναι αυτός; Δεν μοιάζει καθόλου στον Mickey Rourke» και «Ακούγεται σαν τον Micky Rourke. Δεν μοιάζει καθόλου σε αυτόν, τι έχει κάνει»;

Ο Μίκι Ρουρκ ανέβασε και μια φωτογραφία από τη διαδικασία του… μακιγιάζ, στο προσωπικό του Instagram:

Μίκι Ρουρκ – Το «κακό παιδί» που το Χόλιγουντ λάτρεψε

Ο Φίλιπ Άντρε «Μίκι» Ρουρκ Τζ. ηθοποιός, σεναριογράφος και πρώην μποξέρ, που έχει πρωταγωνιστήσει κυρίως σε ταινίες δράσης, δραματικές, και θρίλερ.

View this post on Instagram

Takin a break in the middle of nowhere.

A post shared by MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_) on

Κατά η διάρκεια της δεκαετίας του 1980, ο Ρουρκ πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Diner», «Η Χρονιά του Δράκου», «Ο Αταίριαστος» και το ερωτικό δράμα «9½ Εβδομάδες», ενώ έλαβε θετικές κριτικές για τη δουλειά του στις ταινίες Barfly και Δαιμονισμένος Άγγελος.

Το 1991, ο Ρουρκ, που είχε ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το μποξ στα νιάτα του – και είναι ένας από τους λόγους που κατέστρεψε το πρόσωπό του – άφησε την ηθοποιία και έγινε επαγγελματίας μποξέρ για μια περίοδο.

Το 2005, ο Ρουρκ έκανε την επιστροφή του στους κύκλους του Χόλιγουντ με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Sin City», για τον οποίο κέρδισε βραβεία από την Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου του Σικάγο, το Ιρλανδικό Βραβείο Τηλεόρασης και Κινηματογράφου και το Βραβείο Ένωσης Διαδικτυακών Κριτικών Κινηματογράφου.

Στην ταινία του 2008 «Ο Παλαιστής», ο Ρουρκ ερμήνευσε εκπληκτικά το ρόλο ενός ξεπεσμένου παλαιστή, και για το ρόλο αυτό έλαβε το 2009 τη Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο BAFTA, και μια υποψηφιότητα για Βραβείο Όσκαρ. Το 2010, εμφανίστηκε στο «Iron Man 2» και στο «Οι Αναλώσιμοι».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024