Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι κυριολεκτικά το όμορφο ζευγάρι, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, άλλωστε και οι δύο λατρεύουν τα ταξίδια και την περιπέτεια.

Ο γοητευτικός παρουσιαστής και η γλυκιά σύζυγος του όμως ταξίδεψαν στην μαγευτική Καππαδοκία για να γιορτάσουν μια πολύ σημαντική επέτειο της ζωής τους. Πριν από έναν χρόνο το ζευγάρι ενώθηκε με τους ιερούς δεσμούς του γάμου και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η αγάπη και ο έρωτας τους μετράει αρκετά χρόνια, αλλά έχει περάσει μόλις ένας χρόνος που το ζευγάρι ενώθηκε με γάμο στην Σίφνο τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Ασφαλώς δεν θα μπορούσαν να κρατήσουν μυστικό ούτε τον προορισμό τους, αλλά ούτε και να μην βγάλουν πολλές φωτογραφίες και stories από το όμορφο μέρος.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από το ταξίδι τους.

Η ερωτική εξομολόγηση και η τρυφερή φωτογραφία

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να στείλει ένα τρυφερό μήνυμα στον σύζυγο της και με μια φωτογραφία έγραψε στην λεζάντα «Η ζωή μαζί σου βγαλμένη από παραμύθι.  Σ’αγαπώ! … κάθε μέρα και περισσότερο! Χρόνια μας πολλά!» έγραψε χαρακτηριστικά η όμορφη Χριστίνα.

Ενώ ο παρουσιαστής απάντησε με δική του δημοσίευση γράφοντας: «Πέρασε ένας χρόνος και εντυπωσιάζομαι ακόμα με το πόσο τυχερός είμαι που με παντρεύτηκες! 🍀
Το χαμόγελό σου…ο λόγος για να χαμογελάω! Σ’αγαπώ! »

Γράψτε το σχόλιό σας