Συνεχίζονται οι αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους για την πρώτη κατοικία.
Ολοκληρώθηκε η ένατη εβδομάδα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την προστασία της πρώτης κατοικίας και την ευνοϊκή ρύθμιση και επιδότηση των στεγαστικών, καταναλωτικών και επιχειρηματικών δανείων, με υποθήκη στην κύρια κατοικία.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, από την 1η Ιουλίου που έκανε πρεμιέρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι και χθες 1η Σεπτεμβρίου, έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα 85.628 χρήστες.
Επίσης, έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης συνολικά 17.925 χρήστες.
Ήδη έχουν υποβληθεί 32 αιτήσεις και διαβιβαστεί στις τράπεζες, ενώ έχουν δοθεί δύο προτάσεις ρύθμισης από τις τράπεζες και εκκρεμεί η αποδοχή από τη μεριά των δανειοληπτών.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.