Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Show» από τη Σερβία στην πρεμιέρα

«Show» από τη Σερβία στην πρεμιέρα

Οι Σέρβοι συνέτριψαν την Ανγκόλα στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και χάρη στο τελικό 105 -59 και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά.

Τα… αναμενόμενα έπραξε η Σερβία στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Αγνκόλα, συντρίβοντας τους Αφρικανούς με το εντυπωσιακό 105-59.

Οι Σέρβοι δεν συνάντησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης κάποια αντίσταση από τους αντιπάλους, οι οποίοι αποτέλεσαν έρμαιο των ορέξεων των Μπόκγνταν Μπογκντάνοβιτς (24π), Νίκολα Γιόκιτς (14π, 6 ασ, 5 ριμπ) και Νίκολα Μιλουτίνοφ (14π, 3 ριμπ).

Μοναδικός… μονομάχος για την Ανγκόλα ήταν ο Κάρλος Μοράις (15π), όμως η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν του επέτρεψε να κάνει πολλά για τους Αφρικανούς.

Από τη στιγμή του τζάμπολ, κιόλας, το σύνολο του Σάσα Τζόρτζεβιτς απέδειξε πως δεν είχε όρεξη να μπει σε περιπέτειες και με περίσσια σοβαρότητα κατάφερε να προηγηθεί με 9 πόντους στο 10′ (20-29).

Η δεύτερη περίοδος συνεχίστηκε όπως και η πρώτη, με τη Σερβία να ελέγχει πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού, ενώ μάλιστα είχε χαλυβδώσει και στα μετόπισθεν. Σαν αποτέλεσμα, το σκορ ήταν συνεχώς σε αύξουσα ροή για τους Σέρβους, οι οποίοι πήγαν στο ημίχρονο στο +18 (32-50).

Η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος στις αρχές της τρίτης περιόδου, με τους παίκτες του Τζόρτζεβιτς να παίρνουν… φόρα και να φτάνουν τη διαφορά μέχρι και στους 30 πόντους. Η Ανγκόλα δεν είχε απαντήσεις από την περιφέρεια και η αέναη πίεση οδήγησε στην… πρόωρη παραίτησή της.

Από εκεί και έπειτα, οι δυο πλευρές περίμεναν απλώς τη διαδικαστική ολοκλήρωση του αγώνα, με τους Σέρβους να ξεκινούν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο, επικρατώντας με το τελικό 105-59. Από την αναμέτρηση, πάντως, δεν έλειψαν και τα εντυπωσιακά στατιστικά, κυρίως από την πλευρά των Σέρβων.

Συγκεκριμένα, εντύπωση προκαλεί η ευστοχία τους από… παντού  (66% στα δίποντα, 65% στα τρίποντα και 80% στις βολές), ενώ άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός πως κατάφεραν να σημειώσουν 32 ασίστ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024