
Β. Μακεδονία : Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης χορεύει με σημαία του Ηλιου της Βεργίνας
Εστησε χορό κρατώντας τη σημαία με τον Ηλιο της Βεργίνας ο ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι, της Βόρειας Μακεδονίας.
Εστησε χορό κρατώντας τη σημαία με τον Ηλιο της Βεργίνας ο ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι, της Βόρειας Μακεδονίας.
Ο Μίτσκοσκι κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής του στο Ράντοβιτς της Βόρειας Μακεδονίας, συναντήθηκε με μέλη του κόμματός του, τα οποία τον χαιρέτησαν κρατώντας μαχαίρι και πιστόλι, τα σύμβολα της παράταξης.
Κατέκρινε την κυβέρνηση
Οπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Μακεδονίας, ο ηγέτης του VMRO-DPMNE επισκέφθηκε το Ράντοβιτς και τη Ραντοβίσκα Οραόβιτσα, όπου βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου.
Φωτό ako.mk
Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέκρινε στην ομιλία του τους χειρισμούς της κυβέρνησης και τη θεώρησε υπεύθυνη για τα σκάνδαλα διαφθοράς στη χώρα.
Κατά την παραμονή του, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, χόρεψε κρατώντας τη σημαία με τον Ηλιο της Βεργίνας, ενώ ο χώρος της εκδήλωσης ήταν στολισμένος με το ίδιο σύμβολο.
Πηγή: echedoros-a.gr
- Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]
- Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ απαντά στο αν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για την σύλληψη του Μαδούρο – Ο ρόλος του Ρούμπιο
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση




