Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτης Φασούλας: Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ στο Citizen One

Παναγιώτης Φασούλας: Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ στο Citizen One

Καλεσμένος στην εκπομπή Citizen One βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (30/8) ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλας σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Καλεσμένος στην εκπομπή Citizen One βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (30/8) ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλας σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Συζητώντας με τον Κώστα Γιαννακίδη, η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ, μίλησε για το επεισοδιακό του «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ και τον Ίβκοβιτς μετά από 15 χρόνια με τη φανέλα του δικέφαλου του βορρά, το βαρύ κλίμα που επικρατούσε εναντίον του και τη γενναία προσφορά, που τον οδήγησε το 1993 στον Ολυμπιακό του Ιωαννίδη, μια μεταγραφή που μετέτρεψε τον Παναγιώτη Φασούλα αυτόματα σε εχθρό για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που τον φώναζαν πλέον «προδότη».

Ο Παναγιώτης Φασούλας στο πλατό του Citizen One, μίλησε ακόμα για τις ένδοξες στιγμές που έζησε στα τερέν, για το ελληνικό μπάσκετ του χθες αλλά ενώ έδωσε τις εκτιμήσεις του για το πώς διαμορφώνεται ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος βλέπει σήμερα μπάσκετ, για το μέλλον της Εθνικής μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ που ξεκινά το Σάββατο 31 Αυγούστου στην Κίνα, για το «φαινόμενο Αντετοκούνμπο» , αλλά και για τα κακώς κείμενα του αθλητισμού στην Ελλάδα.

«Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που καλλιεργεί το σύνολο των ολυμπιακών αθλημάτων και αυτή είναι η ειδοποιός του διαφορά από τις άλλες ομάδες. Ότι οποιοσδήποτε πρόεδρος έρχεται στον Ολυμπιακό και ειδικά ο τελευταίος, θεωρεί υποχρέωσή του να στηρίξει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τα αθλήματα που καλλιεργεί, τα οποία είναι πάρα πολλά και τα logistics αυτής της λειτουργίας είναι πολύ μεγάλα και πολύ πολύπλοκα. Αν θες λοιπόν να λέγεσαι μεγάλος σύλλογος, πρέπει να στηρίζεις ωραία αθλήματα όπως μπάσκετ γυναικών και βόλεϊ γυναικών.

Αυτό κάνει τον Ολυμπιακό αυτό που είναι, αυτήν την πανελλήνια ομάδα με την τόση μεγάλη και καθολική αναγνώριση και υποστήριξη από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο μέσα από τον Πειραία» δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Παναγιώτης Φασούλας, αναφερόμενος στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ. Τέλος ο Παναγιώτης Φασούλας, μίλησε και για την εμπειρία του στην πολιτική σκηνή της χώρας και τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από αυτή.

«Από την πολιτική έμαθα, έμαθα και βγήκα πιο ώριμος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024