Ζάκυνθος: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ
Στη φωτιά βρίσκεται ισχυρή πυροσβεστική δύναμη της Ζακύνθου
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ, στην περιοχή αεροδρομίου, στη Ζάκυνθο.
Στη φωτιά βρίσκεται ισχυρή πυροσβεστική δύναμη της Ζακύνθου, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Ιονίων νήσων, Ανδρέας Ρίζος, υπογραμμίζοντας πως αν επεκταθεί κινδυνεύουν να καούν κτίρια.
Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει τεθεί σε γενική επιφυλακή στο νομό Ζακύνθου, ενώ στο σημείο βρίσκεται και η νέα Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, η οποία ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «πυροσβέστες και πολιτική προστασία της Περιφέρειας και του δήμου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια περιορισμού της πύρινης λαίλαπας».
Σύμφωνα με την κα Κράτσα μέχρι αυτή την ώρα έχουν καεί μηχανήματα, ενώ όπως επεσήμανε «φέρεται ότι η φωτιά έχει περιοριστεί και δεν έχει εξαπλωθεί ακόμη σε κτίρια».
Να σημειωθεί ότι η φωτιά ξέσπασε την ώρα που στην πλατεία ορκιζόταν η νέα Δημοτική Αρχή Ζακύνθου.
- Ηλεία: Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τέσσερις πεζοπόρους που εγκλωβίστηκαν στο φαράγγι Σιπρένι
- Σύλληψη 19χρονου για απόπειρα βιασμού 14χρονης σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Γεννήσεις: Κατάρρευση την τελευταία 20ετία – Χαμηλά εισοδήματα και στεγαστική κρίση ανάμεσα στις αιτίες
- Μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην Οδύσσεια;
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
- Τα «αόρατα» σκυλάκια των καταφυγίων: Ψυχές που καρτερούν μια ζεστή αγκαλιά
- Κρήτη: Τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή στον ΒΟΑΚ – Η μηχανή του συγκρούστηκε με βαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442