Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Ευδιάκριτη η αισιοδοξία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Ευδιάκριτη η αισιοδοξία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας

Μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εισέπραξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στο Βερολίνο, ένα μήνυμα, το οποίο μετέφερε ο ίδιος στη συνάντηση με τους εκπροσώπους παραγωγικών και άλλων φορέων στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της 84ης ΔΕΘ

Μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εισέπραξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στο Βερολίνο, ένα μήνυμα, το οποίο μετέφερε ο ίδιος στη συνάντηση με τους εκπροσώπους παραγωγικών και άλλων φορέων στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της 84ης ΔΕΘ.

«Αποτελεί πια κοινό τόπο ότι η κυβέρνηση αυτή ξεκίνησε υλοποιώντας με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ένα συνεκτικό σχέδιο, το οποίο θέτει την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας σε απόλυτη πρώτη προτεραιότητα», είπε στη ομιλία του ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Πιστεύω ότι υπάρχει μια αναγνώριση από τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, ότι κάτι έχει αλλάξει ήδη στο κλίμα της αγοράς και αυτό είναι δεδομένο ότι θα έχει και μια αντανάκλαση στην ίδια την απόδοση της οικονομίας».

Επισήμανε, μάλιστα, ότι «ο δείκτης της εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, στοιχεία τα οποία ανακοινώθηκαν χθες, έδειξαν ακόμα μία πολύ σημαντική αύξηση τον τελευταίο μήνα. Είμαστε πολύ πιο πάνω πια από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, και έχουμε καταφέρει και έχουμε αντιστρέψει μια τάση όπου ο δείκτης αισιοδοξίας στην Ευρώπη πέφτει ενώ στην Ελλάδα ανεβαίνει».

«Θα πρέπει να πατήσουμε πάνω σε αυτή την πραγματικότητα ώστε να κάνουμε πράξη αυτό που αποτελεί το αίτημα κάθε Ελληνα πολίτη. Να αφήσουμε οριστικά και αμετάκλητα τα χρόνια της κρίσης και να μπούμε σε ένα καινούργιο κύκλο, ενάρετο, δημιουργικό, δημιουργίας πλούτου προς όφελος όλων των πολιτών και όχι μόνο κάποιων», υπογράμμισε.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι σε λίγες μέρες οι έλληνες φορολογούμενοι θα δουν μεσοσταθμική μείωση κατά 22% στον ΕΝΦΙΑ.

Για την ομιλία του στα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ στις 7 Σεπτεμβρίου τόνισε ότι θα παρουσιάσει ένα συνολικό σχέδιο στον ελληνικό λαό και μια συνεκτική στρατηγική για τη Βόρεια Ελλάδα στην οποία η Θεσσαλονίκη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024