Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Ερντογάν για τη Συρία
Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζουν οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ηνωμένων Πολιτειών μετά τη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία Ταγίπ Ερντογάν και Ντόναλντ Τραμπ.
Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζουν οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ηνωμένων Πολιτειών μετά τη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία Ταγίπ Ερντογάν και Ντόναλντ Τραμπ.
Οι δυο πρόεδροι συζήτησαν το θέμα των συγκρούσεων μεταξύ ISIS και των συριακών δυνάμεων του Άσαντ στο Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία.
Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, Κουβέιτ, Γερμανία και Βέλγιο, προωθούν σχέδιο για την κατάπαυση του πυρός στην επαρχία Ιντλίμπ, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου βρίσκονται νοσοκομεία και κλινικές.
Πηγή: onetv.gr
- Markos by Night: Το γέλιο επιστρέφει και αυτό το Σάββατο
- Το προφίλ του 89χρονου που τραυμάτισε 5 άτομα σε δύο διαφορετικά σημεία της Αθήνας
- Πηγές της Περιφέρειας υποστηρίζουν ότι υπάρχει πρόθεση τα Προσφυγικά να επιστραφούν ως χώροι κοινωνικής κατοικίας
- Υποκλοπές: Η δεύτερη αρχειοθέτηση και οι επόμενες κινήσεις των πρωταγωνιστών – Κλειδί η δίκη στο Εφετείο και οι νέες μηνύσεις που… ψήνονται
- Μια νύχτα μόνο: Αποκαλύψεις που φέρνουν τα πάνω κάτω
- Πέρασαν 33 χρόνια από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς (vids)
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442