Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πανελλήνιες 2019: Επιτυχίες για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του δ. Αθηναίων

Πανελλήνιες 2019: Επιτυχίες για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του δ. Αθηναίων

Δύο στους τρεις μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αθηναίων εξασφάλισαν την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πέτυχαν 32 από τους 47 μαθητές της Γ’ Λυκείου, οι οποίοι λάμβαναν εξωσχολική βοήθεια στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου της Αθήνας. Συνολικά, τη σχολική χρονιά που μας πέρασε, στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων παρακολούθησαν μαθήματα 219 μαθητές, υπό την καθοδήγηση 56 εθελοντών καθηγητών.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων παρέχει δωρεάν πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών, που κατοικούν στον Δήμο της Αθήνας, καθώς και σε άπορους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Συγχαίροντας τους μαθητές και ευχαριστώντας τους εθελοντές καθηγητές, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Μπρούλιας, τόνισε ότι «ο Δήμος Αθηναίων, από το 2012, πρωτοπόρησε με τη δημιουργία του πρώτου Κοινωνικού Φροντιστηρίου, επιδιώκοντας ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά που διεκδικούν την είσοδό τους στα πανεπιστήμια».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024