Αγρια επεισόδια στα Εξάρχεια – Τραυματισμοί και προσαγωγές
Επεισόδια με χρήση βομβών μολότοφ και δακρυγόνων ξέσπασαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στα Εξάρχεια ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και αστυνομικούς των ΜΑΤ, τα οποία προχώρησαν σε επτά προσαγωγές.
Επεισόδια με χρήση βομβών μολότοφ και δακρυγόνων ξέσπασαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στα Εξάρχεια ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και αστυνομικούς των ΜΑΤ, τα οποία προχώρησαν σε επτά προσαγωγές.
Οι επιθέσεις των κουκουλοφόρων ξεκίνησαν περίπου μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στη διασταύρωση της Σπυρίδωνος Τρικούπη με την Τοσίτσα, όπου σταθμεύουν αστυνομικές δυνάμεις.
Στον χώρο της κατάληψης
Οι άντρες των ΜΑ Τ απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα να γενικευτούν τα επεισόδια και να επεκταθούν στους γύρω δρόμους.
Υπάρχουν αναφορές για χρήση δακρυγόνων από τις δυνάμεις των ΜΑΤ μέσα στον χώρο του Βοξ, που τελεί υπό κατάληψη, και για τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός ατόμου το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε επτά προσαγωγές και ο κύκλος των επεισοδίων ολοκληρώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας