Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Κράσνονταρ (vid)

Ολυμπιακός : Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Κράσνονταρ (vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ μοίρασε συγχαρητήρια, ανακοίνωσε το πριμ στους ποδοσφαιριστές, ενώ έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν. Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση επί της Κράσνονταρ στη Ρωσία και εξασφάλισε την παρουσία του στους ομίλους του Champions League, μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν με τη ψυχή τους την πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ έκαναν πράξη και τον πρώτο μεγάλο στόχο του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Κράσνονταρ, μετά τη νίκη – πρόκριση επί των Ρώσων και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ για την επίτευξη του στόχου.

Παράλληλα ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανακοίνωσε το πριμ στους ποδοσφαιριστές, ενώ έθεσε τους στόχους για το υπόλοιπο της σεζόν, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της μεγάλης ευρωπαϊκής πορείας.

Αναλυτικά όσα είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια στο Κράσνονταρ:

«Για μία ακόμη φορά θέλω να σας συγχαρώ όλους. Όπως είχαμε πει ό,τι έγινε στο Καραϊσκάκη εμείς θα παίζαμε με τη λογική ότι είχε έρθει το παιχνίδι εκείνο 0-0. Αξίζαμε σήμερα τη νίκη. Τώρα θέλω να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα.

Πρέπει να το κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε στους ομίλους του Champions League, εκεί όπου ανήκουμε. Όπως είπα συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Επιστρέψαμε στην Ευρώπη εκεί που ανήκουμε, στους ομίλους του Champions League.

Τώρα γιορτάζουμε, αλλά μετά συγκεντρωνόμαστε στους στόχους μας. Να πάμε μακριά στην Ευρώπη και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε σε όλους εσάς, είμαστε μαζί, μία οικογένεια και ο ουρανός είναι το ταβάνι μας. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024