Η ΑΕΚ πάλεψε, τα έδωσε όλα στην Τραπεζούντα απέναντι στην Τράμπζονσπορ, άγγιξε την επική – ανατροπή, αλλά η νίκη με 2-0 δεν ήταν ικανή για να της δώσει την πρόκριση.

Το 1-3 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ έδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League στην τούρκικη ομάδα, με τον Νίκο Κωστένογλου να τονίζει ότι η ομάδα του έφτασε κοντά στο… θαύμα, αλλά ξέμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύαμε στο θαύμα και γι’ αυτό το αγγίξαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την δυνατότητα για ένα γρήγορο γκολ, δυστυχώς μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε και η αντίπαλος αλλά κρατάμε το αποτέλεσμα και προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έχουμε παίκτες με αξία. Έχουμε ποιότητα. Υπάρχουν ορισμένα εσωτερικά θέματα που πρέπει να λυθούν. Το παιχνίδι με το Αστέρα θα είναι πολύ δύσκολο, ειδικά μετά την σημερινή καταπόνηση. Αν ξεπεράσουμε τον σκόπελο αυτό, μετά υπάρχει διακοπή και θα έχουμε χρόνο. Τα πράγματα θα φτιάξουν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας