Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωστένογλου: «Πιστέψαμε στο θαύμα, αλλά μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις»

Κωστένογλου: «Πιστέψαμε στο θαύμα, αλλά μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Κωστένογλου τόνισε ότι η ομάδα του άγγιξε το θαύμα στο ματς με την Τράμπζονσπορ, αλλά ξέμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο

Η ΑΕΚ πάλεψε, τα έδωσε όλα στην Τραπεζούντα απέναντι στην Τράμπζονσπορ, άγγιξε την επική – ανατροπή, αλλά η νίκη με 2-0 δεν ήταν ικανή για να της δώσει την πρόκριση.

Το 1-3 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ έδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League στην τούρκικη ομάδα, με τον Νίκο Κωστένογλου να τονίζει ότι η ομάδα του έφτασε κοντά στο… θαύμα, αλλά ξέμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύαμε στο θαύμα και γι’ αυτό το αγγίξαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την δυνατότητα για ένα γρήγορο γκολ, δυστυχώς μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε και η αντίπαλος αλλά κρατάμε το αποτέλεσμα και προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έχουμε παίκτες με αξία. Έχουμε ποιότητα. Υπάρχουν ορισμένα εσωτερικά θέματα που πρέπει να λυθούν. Το παιχνίδι με το Αστέρα θα είναι πολύ δύσκολο, ειδικά μετά την σημερινή καταπόνηση. Αν ξεπεράσουμε τον σκόπελο αυτό, μετά υπάρχει διακοπή και θα έχουμε χρόνο. Τα πράγματα θα φτιάξουν».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024