Η πρώτη διάγνωση για Σεμέδο, σήμερα 28/8 κάνει μαγνητική
Ο Ρουμπέν Σεμέδο υπέστη κάκωση στο γόνατο στην νίκη επί της Κράσνονταρ και αναμένεται σήμερα Τετάρτη 28/8 να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία
Ο Ρούμπεν Σεμέδο υπέστη κάκωση στο γόνατο στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ και αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Σισέ.
Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη εξέλιξη προκαλεί αγωνία στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», με τον Πορτογάλο αμυντικό να αναμένεται σήμερα (Τετάρτη 28/8) να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.
Όσον αφορά τον Γκερέρο ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και αποχώρησε από το βασικό σχήμα της ομάδας, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς έμεινε εκτός ώστε να προφυλαχτεί.
Κάτι αντίστοιχο και στην περίπτωση του Ελ Αραμπί, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 73′ (πέρασε ο Σουντανί στη θέση του), λόγω μίας δυνατής σύγκρουσης που είχε μέσα στο παιχνίδι.
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442