Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόζακ : «Παρά τη νίκη της Σλόβαν, ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα το φαβορί»

Κόζακ : «Παρά τη νίκη της Σλόβαν, ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα το φαβορί»

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας Γιαν Κόζακ, συνεχίζει να χρίζει ως φαβορί τον ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League

Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, σύμφωνα με τον προπονητή της σλοβακικής ομάδας, Γιαν Κόζακ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβάκος τεχνικός:

Για τις εμπειρίες που έχει από την Τούμπα: «Η κατάσταση τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν καλή όσο ερχόμουν εδώ. Αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα αλλάξει αυτό. Είμαστε έτοιμοι».

Για το πλάνο του και την απουσία του Λιούμπισιτς: «Δεν θα απαντήσω σε αυτό. Η ομάδα θα στηθεί ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Έχω κάποιες ιδέες για το ποιος θα παίξει αλλά δεν θα πω κάτι παραπάνω τώρα. Ελπίζω ότι θα βγει το σχέδιο μας».

Για τον Τσάβριτς: «Θα δούμε στη σημερινή προπόνηση αν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί και αν θα παίξει κάποια λεπτά».

Για το η Σλόβαν έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση: «Πριν το πρώτο ματς τα προγνωστικά ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ και παραμένουν έτσι. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το ποιος θα περάσει στους ομίλους».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έπαιξαν ένα δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και κέρδισαν. Τον είδαμε και κόντρα στον Άγιαξ. Φάνηκε η ποιότητα που έχει και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το αυριανό παιχνίδι και πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: «Αύριο θα είναι μια χαλαρή μέρα και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε ήρεμα για το παιχνίδι. Το παιχνίδι στην έδρα μας το κερδίσαμε και δεν ήταν τυχαίο. Ο ΠΑΟΚ θα τιμωρήσει κάθε λάθος μας, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

Για το γεγονός ότι η Σλόβαν έχει έως τώρα καλύτερα αποτελέσματα μακριά από την έδρα της:«Ευχόμαστε αυτό να συμβεί και αύριο. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Είπαμε, πρέπει να είμαστε σταθεροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024