Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Ψευδής και κατασκευασμένη είδηση»

Ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Ψευδής και κατασκευασμένη είδηση»

Η Λάρισα με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι ο Νιγηριανός επιθετικός Αμπιόλα Ντάουντα δεν πρόκειται να αποχωρήσει, καθώς υπολογίζεται κανονικά από τον Μιχάλη Γρηγορίου

ε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που εμφάνιζαν τον Αμπιόλα Ντάουντα να αποχωρεί από την Λάρισα για να αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε η ΑΕΛ.

«Η είδηση είναι απολύτως ψευδής και κατασκευασμένη», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Βυσσινί, οι οποίοι μάλιστα ξεκαθαρίζουν ότι ο Νιγηριανός επιθετικός υπολογίζεται κανονικά από τον τεχνικό της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι δεν θα αντιπαρατίθεται με κανέναν δημοσίως, αλλά εφόσον διαπράττονται είτε εις βάρος των φυσικών προσώπων που τη διοικούν, είτε εις βάρος του νομικού προσώπου της εταιρείας, ποινικά αδικήματα, θα στρέφεται εναντίον αυτών που τα διαπράττουν ενώπιον των θεσμικών οργάνων.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε από ακροατές οπαδούς μας ότι ένας εκ των τριών που εργάζονται σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό που εδρεύει στο πατάρι μιας καφετέριας, της οποίας ο ιδιοκτήτης έχει συλληφθεί ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, που διοργάνωνε παράνομο στοιχηματισμό στην περιοχή του νομού Λάρισας, 4 ημέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα που έχουμε την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς, διέδωσε την απόλυτα ψευδή είδηση, ότι δήθεν ο επίλεκτος ποδοσφαιριστής μας Ντάουντα λύνει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας και θα μεταγραφεί στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η είδηση είναι απολύτως ψευδής και κατασκευασμένη και μάλιστα αυτό έγινε από αυτούς που είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν (ο ένας ήταν και εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ και είναι επικεφαλής και συνεταίρος του σταθμού) ότι από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Ντάουντα έχει επικυρωθεί από την ΕΠΟ και την Super League, έχει δελτίο και ήταν στον πάγκο της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είναι αδύνατον να γίνει οποιαδήποτε μεταγραφή σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Το γεγονός ότι ο Ντάουντα δεν αγωνίστηκε εναντίον του Ατρομήτου, έχει ως αιτία ότι αυτό έκρινε ο προπονητής μας κ. Γρηγορίου, ο οποίος επιλέγει τα συστήματα και τους παίκτες που θα τα εξυπηρετήσουν.

Η ΑΕΛ έχει την τύχη να έχει 3 εξαιρετικούς σέντερ φόρ, Νούνιτς, Σικάφκα, Ντάουντα οι οποίοι χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης και εκτιμήσεως μας και ο μόνος αρμόδιος να τους χρησιμοποιεί όποτε και όπως αυτός νομίζει είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος ενεργεί μόνο με ένα σκοπό, την επιτυχία της ομάδας, ανεξαρτήτως συμβολαίων και ονομάτων.

Τα υπόλοιπα για τους συγκεκριμένους ανθρώπους και τον συγκεκριμένο σταθμό εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, ευχόμενοι να υπάρχουν μέχρι τότε».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024