Ο Γιάννης Αγραβάνης αναμένεται να έχει μεγαλύτερο ρόλο τη νέα σεζόν στο Περιστέρι, με τον Έλληνα παίκτη να μιλά στην ιστοσελίδα της ομάδας για το τι περιμένει τη νέα αγωνιστική περίοδο με την ομάδα του Ηλία Ζούρου.

Παράλληλα τόνισε πως στα Γιάννενα (που βρίσκονται για προετοιμασία) χτίζεται η νέα ομάδα, ενώ κάλεσε τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο, ειδικά τώρα που το Περιστέρι θα αγωνίζεται και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αγραβάνης:

«Ως ομάδα έχουμε αρκετούς Έλληνες παίκτες και νέα παιδιά και αυτό που προσπαθούμε να βάλουμε τώρα στο πρώτο στάδιο μέσα από τις δυνατές προπονήσεις είναι οι αρχές που θα διέπουν το παιχνίδι μας. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην άμυνα μας και παίζοντας πάντα στο 100%», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στα Γιάννενα βάζουμε καθημερινά τις βάσεις γιατί ακολουθεί μια απαιτητική χρονιά. Προσθέτουμε καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας, προκειμένου στο τέλος να δημιουργήσουμε ένα καλό και μαχητικό σύνολο».

Για την στήριξη του κόσμου: «Παίζοντας δύο παιχνίδια την εβδομάδα στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και εμείς από την μεριά μας υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους ευχαριστήσουμε. Γι’ αυτό τους θέλουμε δίπλα μας. Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιό σας