Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπου μίλησε για την παιδική του ηλικία, τον τόσο εξωστρεφή και φιλομαθή χαρακτήρα του, την προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία, αλλά και την πολιτική επικαιρότητα.

Για την προηγούμενη του ιδιότητα ως δημοσιογράφος και αν αυτή έχει έρθει σε πέρας, ο κ. Μπογδάνος δήλωσε πως «ο νεοεκλεγείς βουλευτής πρέπει να είναι προσηλωμένος στον κοινοβουλευτικό του χώρο», ενώ για τη συνήθειά του να μαζεύει πληροφορίες ποικίλης ύλης, αυτοχαρακτηρίστηκε ως «ρακοσυλλέκτης δεδομένων». Ως παιδί ο κ. Μπογδάνος υποστήριξε ήταν ήσυχος και φιλομαθής, μια ιδιότητα που θεωρεί πως συνδράμει στην ενήλικη ικανότητα κρίσης και λήψης αποφάσεων.

Για τον βουλευτή η ευτυχία είναι «η ισορροπία και η ικανοποίηση με τον τρόπο ύπαρξής σου», μία κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί πολλές φορές, σύμφωνα με τον ίδιο. Αντικρίζοντας το «δημοσιογραφικό του καθρέφτη» βλέπει έναν συνεχώς βελτιούμενο, απρόσεκτο και δραματικά έντιμο δημοσιογράφο, ενώ για την πορεία του στη δημοσιογραφική αρένα, σημείωσε πως έχει ασχοληθεί με σκληρή δημοσιογραφική δουλειά, για την οποία μάλιστα έχει υποστεί και επιθέσεις, αλλά και το σημαντικό δάσκαλό του Θανάση Λάλα, τον οποίο αποχωρίστηκε νωρίς.

Μίλησε ακόμα για τα Εξάρχεια, στα οποία, θεωρεί πως κυκλοφορούν και δρουν «παγανίστριες μάγισσες και μπαχαλοσατανίστριες» που βεβηλώνουν εκκλησίες, αλλά και «μπαχαλογκρουπούσκουλα της νέας Αριστεράς», ενώ χαρακτήρισε τους άντρες της παράταξης στην οποία ανήκει ως «συντηρητικούς, φιλελεύθερους και ορθόδοξους πατριώτες», οι οποίοι, ωστόσο, είναι καθημερινοί άνθρωποι που κάνουνε δουλειές σπιτιού. Με αφορμή τη δήλωσή του αυτή, αναφέρθηκε στα ζευγάρια λέγοντας πως «πρέπει να βοηθάνε ο ένας τον άλλο και να γίνεται καταμερισμός εργασίας».

Ακόμα, σχολίασε τις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ με τη φράση «ούτε σέντσι στο λογαριασμό του πολίτη», ενώ για τη συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε πως πρόκειται για «μια κάκιστη συμφωνία». «Ο Τσίπρας μας παγίδεψε με άθλιο τρόπο, έταξε τη Μακεδονία στη Μέρκελ στην πρώτη τους συνάντηση στο Βερολίνο».

Τέλος, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα, αλλά και για τις επιθέσεις που δέχεται πανταχόθεν. «Δεν ιδρώνει το αυτί μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο