Σε μια κατάφυτη περιοχή, δύσβατη με ρεματιές και χαράδρες έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους οι Αρχές προκειμένου να εντοπίσουν την 82χρονη Δήμητρα Ζηλήρου που εξαφανίστηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στα Μυρώνια του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Σύμφωνα με το ilialive.gr η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στον στάβλο της οικογένειας στο δρόμο ανάμεσα στα Μυρώνια και τον Αγ. Βλάση, όταν ξεκίνησε να επιστρέψει σπίτι της. Κάτοικος της περιοχής την είδε σε μικρή απόσταση από το δρόμο που οδηγεί στον στάβλο της, αλλά να έχει κοντοσταθεί, χωρίς να μπορεί να δώσει πληροφορίες για την κατεύθυνσή της. Ο γιος της αντιλήφθηκε περίπου μια ώρα μετά πως είχαν χαθεί τα ίχνη της μητέρας του και ξεκίνησε να την αναζητά. Παράλληλα ενημερώθηκε και το χωριό. Όσο περνούσε η ώρα και οι προσπάθειες για την ανεύρεσή της είχαν αποβεί άκαρπες, αποφασίστηκε να ενημερωθεί η Αστυνομία, από όπου και ξεκίνησαν έρευνες.

Το πρωί της Τρίτης κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ αργά το μεσημέρι έφτασαν στην περιοχή κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο και άνδρες της ΟΠΚΕ ΔΑ Ηλείας.

Η 82χρονη είναι αμνήμων και όταν εξαφανίστηκε φορούσε ένα γκρίζου χρώματος φόρεμα με ένα καφέ πανωφόρι, ενώ φορούσε παντόφλες. Εκτιμάται πως δεν είχε τη δυνατότητα να περπατήσει σε μεγάλη απόσταση, ενώ μια από τις συνήθειές της ήταν να ξαπλώνει κάτω από δέντρα.

Στο σημείο βρέθηκε πέραν του διοικητή του Α.Τ. Κρεστένων Γιάννη Βασιλόπουλου – που μαζί με τους συναδέλφους του αστυνομικούς επικεντρώθηκαν σε εκτεταμένη έρευνα και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης.

Γράψτε το σχόλιό σας