Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε το πάνελ της εκπομπή του!
Ποιοι παρουσιαστές θα είναι μαζί του στο καινούργιο του ξεκίνημα;
Με αυτήν την φωτογραφία εχθές ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν την καινούργια του μεσημεριανή εκπομπή.
Μετά από δύο χρόνια εκτός τηλεοπτικών πλατό, ο Γιώργος Λιάγκας επανέρχεται στην συχνότητα του ΣΚΑΙ και φαίνεται αποφασισμένος να πετύχει.
Η εκπομπή θα λέγεται «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και θα προβάλλεται καθημερινά τα μεσημέρια από τις 12.00 έως τις 14.00, μια ζώνη που το κανάλι του Φαλήρου προσπαθεί να «χτίσει» εδώ και καιρό.
Ποιοι θα είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες;
Στην εκλεκτή δημοσιογραφική ομάδα του παρουσιαστή θα είναι η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή της Φαίη Σκορδά και θα αναλάβει χρέη αρχισυντάκτριας. Η Ελεάννα Τρυφίδου είναι σταθερή συνεργάτης του παρουσιαστή και δεν αποτέλεσε έκπληξη η μεταγραφή της.
Μαζί του θα είναι και οι: Κατερίνα Γκαγκάκη
Ελένη Τσολάκη
Δημήτρης Παπανώτας
Κάλλια Ελευθερίου
Backstage υλικό
Ο Δημήτρης Παπανώτας μάλιστα μας έδωσε μια πρώτη γεύση από τα παρασκήνια της εκπομπής με μια αστεία ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε εδώ ολόκληρη την ομάδα!
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Γιατί ανησυχούν
- Το Ισραήλ αναχαιτίζει στολίσκο που κατευθύνεται στη Γάζα, ανοιχτά της Κρήτης
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




