Η Μαρία Σάκκαρη έκανε ιδανικό ντεμπούτο στο US Open και πήρε την πρόκριση εύκολα στον δεύτερο γύρο του τελευταίου γκραν σλαμ της σεζόν από το ταμπλό των γυναικών.
Σήμερα είναι η σειρά του Στέφανου Τσιτσιπά να μπει στη «μάχη» του τουρνουά της Νέας Υόρκης κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ.
Ο 21χρονος τενίστας θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην καριέρα του στο αμερικάνικο τουρνουά (18:00, Eurosport) και θέλει τη νίκη για να μην γνωρίσει πρόωρο αποκλεισμό όπως και στο Γουίμπλεντον.
Ο Τσιτσιπάς είναι για περισσότερο από ένα μήνα στην Αμερική και έκανε Tour.
Στην Ουάσινγκτον έπαιξε στο Citi Open και αποκλείστηκε από τον Νικ Κύργιο. Στα Masters στο Τορόντο και στο Σινσινάτι επίσης αποκλείστηκε.
Πλέον έπεσε και στο Νο 8 του κόσμου, όμως στο τελευταίο γκραν σλαμ της σεζόν θέλει τη διάκριση. Είναι στην πλευρά του Τιμ και του Ναδάλ. Με τον πρώτο θα παίξει στον προημιτελικό και με τον δεύτερο στον ημιτελικό. Ωστόσο, έχει δρόμο και πρέπει να πάει βήμα βήμα μέχρι εκείνα τα ματς. Στόχος να ξεκινήσει με το δεξί κόντρα στον Ρούμπλεφ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.