Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι δήλωσε ο Ίβιτς, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην ΑΕΚ

Τι δήλωσε ο Ίβιτς, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην ΑΕΚ

O νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ίλια Ίβιτς τόνισε ότι είναι χαρούμενους επιστρέφει στην Ενωση, αλλά κράτησε χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν μπροστά τους πολλή δουλειά

Χαρούμενος που επέστρεψε στην ΑΕΚ δήλωσε ο Ιλια Ιβιτς, λίγες ώρες μετά την «κιτρινόμαυρη» ανακοίνωση για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή.

Ο Σέρβος στις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube, τόνισε ότι είναι χαρούμενος που επιστρέφει στην ομάδα που έκλεισε την καριέρα του, ενώ στην Ενωση έκανε και τα πρώτα του βήματα ως τεχνικός διευθυντής. Ωστόσο, επισήμανε ότι δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις, με τον ίδιο και τους συνεργάτες του να έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα στην οποία τελείωσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα και ξεκίνησα την καριέρα του τεχνικού διευθυντή. Μεγάλη υποχρέωση και μεγάλη τιμή. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μιλούν πολύ και δεν λέω μεγάλα λόγια. Μπροστά μας έχουμε πολλή δουλειά και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024