Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάντμπολ : Φορτσάρει ο Ολυμπιακός για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη

Χάντμπολ : Φορτσάρει ο Ολυμπιακός για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου 31/8 με την RK Borac για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα με την RK Borac για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup.

Οι Ερυθρόλευκοι το ερχόμενο Σάββατο (31/8) στις 19:00 θα υποδεχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την RK Borac, με στόχο να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας τις προηγούμενες ημέρες έδωσαν τρία δυνατά φιλικά απέναντι σε Δράμα, Κέρκυρα και Αερωπό Έδεσσας και ο Γιώργος Ζαραβίνας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα στην προετοιμασία.

Στην τελευταία φιλική αναμέτρηση που έγινε στο κλειστό της Έδεσσας οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα, επικράτησαν με 30-17 και έδειξαν έτοιμοι για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε τα εξής: «Στο σημείο που βρίσκεται η προετοιμασία μας αυτά τα φιλικά παιχνίδια ήταν πολύ χρήσιμα. Σίγουρα από κάποια πράγματα είμαστε ευχαριστημένοι και άλλα θα τα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Με βάση αυτά που είδαμε σε αυτούς τους τρεις αγώνες και όσα γνωρίζουμε για την αντίπαλο μας το ερχόμενο Σάββατο θα δουλέψουμε και αυτή την εβδομάδα, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε δυο δύσκολα παιχνίδια».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024