Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα με την RK Borac για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup.
Οι Ερυθρόλευκοι το ερχόμενο Σάββατο (31/8) στις 19:00 θα υποδεχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την RK Borac, με στόχο να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας τις προηγούμενες ημέρες έδωσαν τρία δυνατά φιλικά απέναντι σε Δράμα, Κέρκυρα και Αερωπό Έδεσσας και ο Γιώργος Ζαραβίνας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα στην προετοιμασία.
Στην τελευταία φιλική αναμέτρηση που έγινε στο κλειστό της Έδεσσας οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα, επικράτησαν με 30-17 και έδειξαν έτοιμοι για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε τα εξής: «Στο σημείο που βρίσκεται η προετοιμασία μας αυτά τα φιλικά παιχνίδια ήταν πολύ χρήσιμα. Σίγουρα από κάποια πράγματα είμαστε ευχαριστημένοι και άλλα θα τα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Με βάση αυτά που είδαμε σε αυτούς τους τρεις αγώνες και όσα γνωρίζουμε για την αντίπαλο μας το ερχόμενο Σάββατο θα δουλέψουμε και αυτή την εβδομάδα, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε δυο δύσκολα παιχνίδια».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.