Κρήτη: Τέλος στις «μπαλωθιές» βάζει η ΕΛ.ΑΣ
Με αυστηρότητα θα εφαρμόζεται η Νομοθεσία και στους διοργανωτές των κοινωνικών και άλλων εκδηλώσεων σε περίπτωση που διαπιστώνεται η ρίψη άσκοπων πυροβολισμών.
Με αυστηρότητα θα εφαρμόζεται η νομοθεσία και στους διοργανωτές των κοινωνικών και άλλων εκδηλώσεων, σε περίπτωση που διαπιστώνεται η ρίψη άσκοπων πυροβολισμών. Αυτό επισημαίνει η διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη μετά τα συνεχόμενα περιστατικά στο νησί, που απασχόλησαν τις αστυνομικές αρχές.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες 32χρονος Έλληνας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία στα Χανιά όταν μεταμεσονύκτιες ώρες, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί. Από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έρευνα στο χώρο της εκδήλωσης όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες κάλυκες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
✋ Συνελήφθη, 32χρονος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία στα Χανιά ➡ https://t.co/vZKcPX0zjX pic.twitter.com/3v5W3I7wmy
— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) August 26, 2019
Στο μεταξύ συνελήφθησαν, δύο Έλληνες και στο Ηράκλειο για άσκοπους πυροβολισμούς, (σε περιοχή του δήμου Μινωα Πεδιάδας), ηλικίας 58 και 48 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.
Κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις οικίες των δύο συγκεκριμένων ανδρών, ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί. Mετά από έλεγχο των αστυνομικών στις οικίες των δύο ανδρών συνελήφθησαν ως διοργανωτές της εκδήλωσης και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πως η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την ψυχική μας υγεία;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Οι πέντε μεγάλες αλλαγές στα καταναλωτικά δάνεια
- Το κόστος της εξάρτησης της ΕΕ από το ρωσικό αέριο και άλλα διαμόνια στην σύνοδο της Αρμενίας
- Συνταγή: Σπιτική κασερόπιτα
- Αναπροσανατολισμός στη σκιά Τραμπ – Το υπό πίεση ΝΑΤΟ, η Ευρώπη των διλημμάτων και η ΕΕ ως «πολύφερνη νύφη»
- Τραμπ: Δεν μπορώ να πω αν η εκεχειρία παραμένει σε ισχύ – Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε πολιτικά σκάφη, στο Ορμούζ
- Έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Κίνα – Τουλάχιστον 21 νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442