Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Σε εξαιρετικούς ρυθμούς κινείται η ζήτηση συνδρομών για το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Superleague.
Οι αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έλεγαν πως αν οι εγγραφές συνδρομητών στο pay per view του αγώνα του Δικεφάλου με τον Παναιτωλικό έφταναν τις 20 χιλιάδες τότε θα ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι.
Μία ημέρα πριν από την έναρξη του αγώνα στην Τούμπα ο αριθμός των συνδρομητών έχει ξεπεράσει τις 22 χιλιάδες κάτι που σημαίνει ότι ο αρχικός στόχος έχει ήδη επιτευχθεί, ενώ οι εγγραφές αναμένεται να αυξηθούν κατά πολύ αύριο, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (20:00).
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!