Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνεμοι έως 8 μποφόρ και υψηλές θερμοκρασίες την Παρασκευή

Άνεμοι έως 8 μποφόρ και υψηλές θερμοκρασίες την Παρασκευή

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα στα δυτικά και τη Μακεδονία

Υψηλές θερμοκρασίες αλλά και ισχυροί άνεμοι που τοπικά μπορεί να φτάσουν ακόμη και τα 8 μποφόρ θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα, Παρασκευή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα στα δυτικά και τη Μακεδονία. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 36 και στα ηπειρωτικά 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Θεσσαλίας. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη  

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και στις Κυκλάδες τοπικά 8 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 24 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη  

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο

Αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, στα δυτικά ηπειρωτικά, όμως, θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024