
Με φουστανέλα ο Νίκος Αλιάγας σε πανηγύρι στο Μεσολόγγι
O παρουσιαστής βρέθηκε στο διάσημο πανηγύρι της Αγίας Αγάθης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο χωριό Σταμνά, στο Αιτωλικό.
Ο δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας «τίμησε» και αυτό το καλοκαίρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Μεσολόγγι, όπου πέρασε μεγάλο μέρος του Αυγούστου.
Την Πέμπτη, ο παρουσιαστής του γαλλικού ραδιοσταθμού Europe 1 βρέθηκε στο διάσημο πανηγύρι της Αγίας Αγάθης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο χωριό Σταμνά, στο Αιτωλικό.
Ο Νίκος Αλιάγας φόρεσε την παραδοσιακή φουστανέλα και ακολούθησε τους υπόλοιπους φουστανελάδες σε ένα έθιμο που κρατά από τα πρώτα χρόνια μετά την απελευθέρωση του 1821.
- Ιράν: Καμία συμφωνία με τις ΗΠΑ χωρίς εγγυήσεις – Το Ισραήλ κατέλαβε το φρούριο Μποφόρ στον Λίβανο
- O Γουεμπανιάμα «ξέσπασε» μετά την πρόκριση των Σπερς στους τελικούς του NBA (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [31.05 – 06.06.2026]
- Γουεμπανιάμα: «Πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον Πόποβιτς»
- ΕΕ: Εξετάζεται πάγωμα του ανώτατου ορίου τιμών στο ρωσικό πετρέλαιο
- Λάρισα: Τρόμος για έγκυο – Βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη μέσα στο διαμέρισμά της
