Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Ντάνιελ Μανσίνι. Ο Άρης έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μπορντό για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με ελεύθερη μεταγραφή.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.
Στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και θα έχει τη πρώτη του γνωριμία με τον Σάββα Παντελίδη και τους νέους του συμπαίκτες.
Ο Μανσίνι θα βρει στη Θεσσαλονίκη έναν παλιό του γνώριμο, τον Τόνσο, με τον οποίο είχε αγωνιστεί μαζί στους Νιου Ολντ Μπόις.
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, τα Καλογεράκια πηγαίνουν στο Μουσείο Καζαντζάκη και παρουσιάζουν μία συναυλία εμπνευσμένη από τον λόγο και την αλληλογραφία του Νίκου Καζαντζάκη