Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδήλωτη εργασία: Το υπουργείο Εργασίας ξεκινά εντατικούς ελέγχους για την εξάλειψή της

Αδήλωτη εργασία: Το υπουργείο Εργασίας ξεκινά εντατικούς ελέγχους για την εξάλειψή της

Άμεσα ξεκινούν επιτόπιοι έλεγχοι από τις ελεγκτικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ με στόχο καταπολέμηση φαινομένων αδήλωτης, υποδηλωμένης και ανασφάλιστης εργασίας. Την εντολή προς τις ελεγκτικές υπηρεσίες έδωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, σε σύσκεψη που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο υπουργείο Εργασίας με τη συμμετοχή του υφυπουργού, Νότη Μηταράκη, του νέου διοικητή […]

Άμεσα ξεκινούν επιτόπιοι έλεγχοι από τις ελεγκτικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ με στόχο καταπολέμηση φαινομένων αδήλωτης, υποδηλωμένης και ανασφάλιστης εργασίας.

Την εντολή προς τις ελεγκτικές υπηρεσίες έδωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, σε σύσκεψη που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο υπουργείο Εργασίας με τη συμμετοχή του υφυπουργού, Νότη Μηταράκη, του νέου διοικητή του ΕΦΚΑ, Χρήστου Χάλαρη και στελεχών της Γενικής Διεύθυνσης Ελέγχων του ΕΦΚΑ και του υπουργείου Εργασίας που διαχειρίζονται το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Τα πορίσματα των ελέγχων πέραν της επιβολής αυστηρών κυρώσεων σε περιπτώσεις παραβάσεων θα αξιοποιηθούν και προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Οι υποδειγματικοί εργοδότες θα αποτελέσουν τη «μαγιά» για τη συγκρότηση του Λευκού Μητρώου Επιχειρήσεων.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024