Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δρομοκαΐτειο: Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό εργαζομένων από ντελιβεράδες

Δρομοκαΐτειο: Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό εργαζομένων από ντελιβεράδες

Απίστευτη καταγγελία από το σωματείο των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο - «Τους έριξαν κάτω και τους κλωτσούσαν. Ήθελαν να τους σκοτώσουν. Επενέβησαν άλλοι συνάδελφοι»

Ξυλοδαρμό δύο εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο από δύο ντελιβεράδες καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων. Οι τραυματισμένοι διακομίσθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο και, σύμφωνα με το Σωματείο, είναι «σοβαρά τραυματισμένοι».

Η Διοίκηση του Δρομοκαΐτειου δεν επιτρέπει την είσοδο ντελιβεράδων εντός του νοσοκομείου γιατί εισέρχονται με μηχανάκια με μεγάλη ταχύτητα και έχουν παρασύρει πολλές φορές ψυχικά ασθενείς. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων, «σήμερα το πρωί στην πύλη του νοσοκομείου εμφανίστηκε ντελιβεράς με το μηχανάκι για παραγγελία. Ο θυρωρός του απαγόρευσε την είσοδο και ζήτησε να μεταφέρει τους καφέδες με τα πόδια αφήνοντας στο παρκινγκ το μηχανάκι. Ο ντελιβεράς ήθελε να αφήσει το μηχανάκι στη μέση του δρόμου. Στην παρατήρηση του θυρωρού ότι εμποδίζει την είσοδο άρχισε να φωνάζει και να απειλεί. Έφυγε και γύρισε σε λίγη ώρα με έναν άλλο συνάδελφό του ντελιβερά και έδειραν άγρια τον θυρωρό και τον ξυλουργό του νοσοκομείου που έτυχε να βρίσκεται εκεί για δουλειά και έτρεξε προς βοήθεια του συναδέλφου θυρωρού. Επενέβησαν άλλοι συνάδελφοι και τους έσωσαν». Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Το Δρομοκαΐτειο, σημειώνεται στην ανακοίνωση, διαθέτει δύο φύλακες σε κάθε βάρδια «για μία απέραντη έκταση 400 στρεμμάτων και πάρα πολλά σημεία που μπορεί να εισέλθει κανείς». Έχουν γίνει «τρεις απόπειρες κλοπής του ΑΤΜ με ανατινάξεις, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και φυλάσσεται μόνο από 10 φύλακες, δύο σε κάθε βάρδια λόγω έλλειψης κονδυλίων».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024