Ένα μάθημα… ζωής παρέδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον γιο του!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήγε στην παλιά γειτονιά που έμενε τον γιο του και του έδειξε πού έμενε και πού μεγάλωσε, εξηγώντας του όλα όσα έχει αποκτήσει (ακριβά αμάξια, σπίτια, αυτοκίνητα κλπ.) δεν έχουν έρθει ουρανοκατέβατα και ότι για να τα έχει αυτά σήμερα έχει μοχθήσει πολύ σκληρά στο παρελθόν.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Ρονάλντο:

«Πάω πολλές φορές στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λισαβόνα. Αρκετές φορές έρχεται μαζί μου και ο γιος μου. Μου αρέσει να του δείχνω που μεγάλωσα. Πριν λίγο καιρό ήμουν εγώ, ο γιος μου και ο Παξιάο. Ο παλιός μου συγκάτοικος.

Πήγαμε εκεί που μέναμε. Ο γιος μου γύρισε και με ρώτησε: »Μπαμπά, αλήθεια ζούσες εδώ πέρα κάποτε;». Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η νέα γενιά πιστεύει ότι όλα αυτά που έχουμε τώρα ήρθαν εύκολα. Τα ακριβά αμάξια, τα ακριβά εστιατόρια, τα πολλά χρήματα και το καλό επίπεδο ζωής.

Νομίζουν πως όλα αυτά έπεσαν από τον ουρανό. Αυτό προσπαθώ κάθε μέρα να περάσω στον μικρό. Να μάθει να αγωνίζεται. Όπως και σε άλλα παιδιά όταν επισκέπτομαι διάφορα σχολεία. Το ταλέντο καμιά φορά δεν φτάνει. Πρέπει να έχεις πίστη και να δουλεύεις πραγματικά σκληρά, ώστε να έχεις κάποια στιγμή όλα όσα θέλεις τόσο πολύ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας