Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο γιος του Κριστιάνο δεν πίστευε που μεγάλωσε ο πατέρας του

Ο γιος του Κριστιάνο δεν πίστευε που μεγάλωσε ο πατέρας του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε στον γιο του πού έμενε στη Λισαβόνα μικρός και πώς μεγάλωσε και του εξήγησε ότι όλα τα πλούτη, τα ακριβά αμάξια και το καλό επίπεδο ζωής δεν ήρθαν ουρανοκατέβατα

Ένα μάθημα… ζωής παρέδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον γιο του!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήγε στην παλιά γειτονιά που έμενε τον γιο του και του έδειξε πού έμενε και πού μεγάλωσε, εξηγώντας του όλα όσα έχει αποκτήσει (ακριβά αμάξια, σπίτια, αυτοκίνητα κλπ.) δεν έχουν έρθει ουρανοκατέβατα και ότι για να τα έχει αυτά σήμερα έχει μοχθήσει πολύ σκληρά στο παρελθόν.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Ρονάλντο:

«Πάω πολλές φορές στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λισαβόνα. Αρκετές φορές έρχεται μαζί μου και ο γιος μου. Μου αρέσει να του δείχνω που μεγάλωσα. Πριν λίγο καιρό ήμουν εγώ, ο γιος μου και ο Παξιάο. Ο παλιός μου συγκάτοικος.

Πήγαμε εκεί που μέναμε. Ο γιος μου γύρισε και με ρώτησε: »Μπαμπά, αλήθεια ζούσες εδώ πέρα κάποτε;». Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η νέα γενιά πιστεύει ότι όλα αυτά που έχουμε τώρα ήρθαν εύκολα. Τα ακριβά αμάξια, τα ακριβά εστιατόρια, τα πολλά χρήματα και το καλό επίπεδο ζωής.

Νομίζουν πως όλα αυτά έπεσαν από τον ουρανό. Αυτό προσπαθώ κάθε μέρα να περάσω στον μικρό. Να μάθει να αγωνίζεται. Όπως και σε άλλα παιδιά όταν επισκέπτομαι διάφορα σχολεία. Το ταλέντο καμιά φορά δεν φτάνει. Πρέπει να έχεις πίστη και να δουλεύεις πραγματικά σκληρά, ώστε να έχεις κάποια στιγμή όλα όσα θέλεις τόσο πολύ».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024